Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To lekki i pyszny deser, który wszystkim przypadnie do gustu. Jest prosty do wykonania, idealny, gdy nie chce się nam piec ciasta, lub gdy do cukierni nam nie pod drodze; ) Przepis na 4 porcje.
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 313
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 94
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 18
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 140
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 313
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 94
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 18
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 140
Składniki
Przygotować 4 wysokie szklanki. W misce wymieszać konfiturę z modem. Na dno każdej szklanki ułożyć warstwę konfitury, dodać warstwę jogurtu, warstwę okruszków i kolejną warstwę owoców (u mnie maliny w syropie). Deser podawać schłodzony.