Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i łatwy przepis na pyszny deser, z bitą śmietaną, ciasteczkami oraz biszkoptem który opadł i nie wyrósł.Biszkopt pokroiłam na kawałki wysuszyłam i rozdrobniłam w rękach.Nastepnie przespałam do słoika i szczelnie zamknęłam idealnie nadaje się do deseru i dekoracji ciast.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16475
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16475
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Bitą śmietaną ubij z cukrem pudrem dodaj mascarpone.Do szklanek lub pucharków wsyp na dno po łyżce pokruszonego biszkoptu na to łyżkę bitej śmietany pokruszoną czekoladę i ponownie biszkopt, śmietanę, czekoladę.Wierzch posyp pokruszonymi herbatnikami.Jesli lubisz możesz do bitej śmietany dodać łyżkę kakao wtedy deser będzie o smaku kakaowym Polecam serdecznie ten przepis dzieci go uwielbiają .