Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z bitą śmietaną i mascarpone
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113047
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113047
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Składniki
Ubić śmietanę 36 lub 30 proc. Dodając 1 łyżkę cukru pudru i 1 mały serek mascarpone. Do pucharka wkładamy : - ubita śmietana z mascarpone - małe beziki - ubita śmietana z mascarpone - maliny świeże lub mrożone - ubita śmietana z mascarpone - pokruszona chałwa na wierzch Schłodzić w lodówce.