Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki sposób na podanie przekąski
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 89
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 23
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 89
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 23
Składniki
Galaretki czerwoną i zieloną przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu, każdą w osobnym naczyniu. Po całkowitym stężeniu pokrój galaretki w kwadraciki – wykładaj do foremki rozdzielając na kolory (w jednej części zielona, w drugiej czerwona.