Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super lekka i zdrowa kolacja.
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1246
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1313
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 696
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 128
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1246
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1313
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 696
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 128
Składniki
Wykonanie: Kolby kukurydzy oczyścić, ściąć ziarenka i zmiksować. Następnie wlać mleczko kokosowe, mleko, dodać cukier i jeszcze raz zmiksować. Całość przełożyć do rondelka i gotować bardzo powoli, aż do zgęstnienia. Przelać do ozdobnych pucharków, posypać cynamonem i wstawić do lodówki na dwie godziny.