Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super lekka i zdrowa kolacja.
Kawałki mięsa duszone młodej kapuście z marchewką. Warzywa nadają słodkawego...
Odsłon: 58
Szybkie i sycące danie, które idealnie sprawdzi się na biwak. Jajecznica jest...
Odsłon: 40
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 29
Kawałki mięsa duszone młodej kapuście z marchewką. Warzywa nadają słodkawego...
Odsłon: 58
Szybkie i sycące danie, które idealnie sprawdzi się na biwak. Jajecznica jest...
Odsłon: 40
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 29
Składniki
Wykonanie: Kolby kukurydzy oczyścić, ściąć ziarenka i zmiksować. Następnie wlać mleczko kokosowe, mleko, dodać cukier i jeszcze raz zmiksować. Całość przełożyć do rondelka i gotować bardzo powoli, aż do zgęstnienia. Przelać do ozdobnych pucharków, posypać cynamonem i wstawić do lodówki na dwie godziny.