Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie malinowym ten deser pojawia się obowiązkowo.Jest pyszny i delikatny i zawsze mi mało ;)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 781
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425071
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10713
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 781
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425071
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10713
Składniki
Budyń ugotować na mleku i ostudzić.Zmiksować z mascarpone i cukrem pudrem,dodać trochę ubitej śmietany kremówki.
Do pucharków ułożyć trochę kremu,przykryć malinami,na to pokruszyć herbatniki i kolejna warstwa kremu i malin.
Wstawić do lodówki na godzinę lub dwie.Czekoladę rozpuścić na parze i polać nią deser.Ozdobić malinami i bitą śmietaną.