Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie malinowym ten deser pojawia się obowiązkowo.Jest pyszny i delikatny i zawsze mi mało ;)
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 256
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 256
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Składniki
Budyń ugotować na mleku i ostudzić.Zmiksować z mascarpone i cukrem pudrem,dodać trochę ubitej śmietany kremówki.
Do pucharków ułożyć trochę kremu,przykryć malinami,na to pokruszyć herbatniki i kolejna warstwa kremu i malin.
Wstawić do lodówki na godzinę lub dwie.Czekoladę rozpuścić na parze i polać nią deser.Ozdobić malinami i bitą śmietaną.