Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie malinowym ten deser pojawia się obowiązkowo.Jest pyszny i delikatny i zawsze mi mało ;)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25870
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3024
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25870
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3024
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Składniki
Budyń ugotować na mleku i ostudzić.Zmiksować z mascarpone i cukrem pudrem,dodać trochę ubitej śmietany kremówki.
Do pucharków ułożyć trochę kremu,przykryć malinami,na to pokruszyć herbatniki i kolejna warstwa kremu i malin.
Wstawić do lodówki na godzinę lub dwie.Czekoladę rozpuścić na parze i polać nią deser.Ozdobić malinami i bitą śmietaną.