Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty do przygotowania i pyszny deser.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1308
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5837
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18472
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1308
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5837
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18472
Składniki
Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości gorącej wody, ostudzić i zmiksować z serkiem waniliowym. Krem przelać do szklanek lub pucharków i odstawić do lodówki do stężenia. Galaretkę rozpuścić w 350 ml gorącej wody i lekko ostudzić. Dodać puree z dyni i całość zmiksować na mus. Mus wylać na warstwę waniliową i odstawić do stężenia w chłodne miejsce.