Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty do przygotowania i pyszny deser.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 83
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 59
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 83
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 59
Składniki
Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości gorącej wody, ostudzić i zmiksować z serkiem waniliowym. Krem przelać do szklanek lub pucharków i odstawić do lodówki do stężenia. Galaretkę rozpuścić w 350 ml gorącej wody i lekko ostudzić. Dodać puree z dyni i całość zmiksować na mus. Mus wylać na warstwę waniliową i odstawić do stężenia w chłodne miejsce.