Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny deserek dla naszych pociech.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Wykonanie: Ciastka rozgnieść wałkiem na stolnicy i posypać dna pucharków. Galaretkę rozpuścić w jednej szklance wrzącej wody, dodać lekko rozdrobnione owoce, przestudzić, przelać po równo do pucharków. Serki wymieszać dokładnie z żelatyną rozpuszczoną w odrobinie gorącej wody. Po czym nałożyć na owoce z galaretką. Gotowe desery ozdobić dowolnie, wstawić do lodówki do schłodzenia i podawać.