Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny deserek dla naszych pociech.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Składniki
Wykonanie: Ciastka rozgnieść wałkiem na stolnicy i posypać dna pucharków. Galaretkę rozpuścić w jednej szklance wrzącej wody, dodać lekko rozdrobnione owoce, przestudzić, przelać po równo do pucharków. Serki wymieszać dokładnie z żelatyną rozpuszczoną w odrobinie gorącej wody. Po czym nałożyć na owoce z galaretką. Gotowe desery ozdobić dowolnie, wstawić do lodówki do schłodzenia i podawać.