Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papaja reguluje trawienie, obniża poziom cholesterolu, zawiera mnóstwo witaminy C i ma niski indeks glikemiczny, nic tylko jeść :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1276
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113564
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1276
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113564
Składniki
Z papai usunąć pestki, obrać ze skórki, pokroić na kawałki.
Około 3-4 łyżki pokrojonego owocu odłożyć, resztę zblendować z miodem i sokiem z limonki. Mus wymieszać z jogurtem kokosowym.
Deser przełożyć do pucharków, na wierzchu ułożyć odłożone wcześniej kawałki papai, posypać płatkami kokosowymi i skórką z limonki.