Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 9757
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1303
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 9757
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1303
Składniki
ubijamy śmietanę z cukrem pudrem na sztywno , następnie łacze delikatnie z mascarpone . Powstanie , gęsty aksamitny krem
nutelle lekko podgrzewany ( żeby była płynniejszą )
w każdym kubeczku układamy warstwy pokruszone herbatniki łyżka Nutteli porcja kremu owoce krem + posypką chłodzenie
chodzenie od 1 do 2 godzin Wychodzi 10 porcji po 180 ml – krem jest stabilny, nie wymaga żelatyny, a Nutella nadaje piękny smak i wygląd.