Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10568
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336874
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4634
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424524
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10568
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336874
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4634
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424524
Składniki
ubijamy śmietanę z cukrem pudrem na sztywno , następnie łacze delikatnie z mascarpone . Powstanie , gęsty aksamitny krem
nutelle lekko podgrzewany ( żeby była płynniejszą )
w każdym kubeczku układamy warstwy pokruszone herbatniki łyżka Nutteli porcja kremu owoce krem + posypką chłodzenie
chodzenie od 1 do 2 godzin Wychodzi 10 porcji po 180 ml – krem jest stabilny, nie wymaga żelatyny, a Nutella nadaje piękny smak i wygląd.