Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowy deser dla każdego. Ciasto francuskie nadziewamy twarożkiem ,przyprawionym cukrem pudrem. Druga wersja z jabłuszkiem przyprawionym cynamonem.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 386
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 38
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 386
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 38
Składniki
Z ciasta francuskiego wykrawamy koła/szklanką, umieszczamy farsz. Pieczemy ok.20 min. w temp.170 C