Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 608
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 165
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 123
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 608
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 165
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 123
Składniki
Maliny przetrzeć przez sitko, aby pozbyć się pestek. Przelać do szklanki o poj. 250 ml. i uzupełnić wodą do pełna. WsypaĆ 3 łyżki nasion chia oraz dodaĆ trzy łyżki cukru. Wymieszać i odstawić na 5 godzin, najlepiej na całą noc do lodówki. W między czasie dwa do trzech razy przemieszać, gdyż nasionka pęcznieją. Do mleka kokosowego wsypujemy trzy łyżki nasion chia i łyżkę cukru. Mieszamy, wstawiamy do lodówki również na kilka godzin. Smacznego.