Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 26705
Jeśli sądziliście, że znacie już wszystkie sposoby na podanie białej kiełbasy...
Odsłon: 241
Tajemnicą soczystej łopatki jest warstwa tłuszczyku z zewnątrz. Można tak prz...
Odsłon: 40
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 26705
Jeśli sądziliście, że znacie już wszystkie sposoby na podanie białej kiełbasy...
Odsłon: 241
Tajemnicą soczystej łopatki jest warstwa tłuszczyku z zewnątrz. Można tak prz...
Odsłon: 40
Składniki
Maliny przetrzeć przez sitko, aby pozbyć się pestek. Przelać do szklanki o poj. 250 ml. i uzupełnić wodą do pełna. WsypaĆ 3 łyżki nasion chia oraz dodaĆ trzy łyżki cukru. Wymieszać i odstawić na 5 godzin, najlepiej na całą noc do lodówki. W między czasie dwa do trzech razy przemieszać, gdyż nasionka pęcznieją. Do mleka kokosowego wsypujemy trzy łyżki nasion chia i łyżkę cukru. Mieszamy, wstawiamy do lodówki również na kilka godzin. Smacznego.