Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto nie zawiera ani mąki ani cukru, a zamiast bitej śmietany, zdrowszy zamiennik, polecam :)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 918
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1170
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 918
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1170
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Składniki
*białka ubijamy z odrobiną soli na sztywną pianę, resztę składników miksujemy. Dodajemy pianę z białek i delikatnie mieszamy. Masę wlewamy na brytfankę - ja użyłam 26cm x 40cm, ale równie dobrze można zrobić w tortownicy. Pieczemy ok 30 minut w temperaturze 180stopni *wszystkie składniki na bitą śmietanę miksujemy Ciasto dzielimy na dwie równe części, jedną smarujemy masą i przykrywamy, smacznego :)
białka ubijamy z odrobiną soli na sztywną pianę, resztę składników miksujemy. Dodajemy pianę z białek i delikatnie mieszamy. Masę wlewamy na brytfankę - ja użyłam 26cm x 40cm, ale równie dobrze można zrobić w tortownicy. Pieczemy ok 30 minut w temperaturze 180stopni
wszystkie składniki na bitą śmietanę miksujemy Ciasto dzielimy na dwie równe części, jedną smarujemy masą i przykrywamy, smacznego :)