Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, pożywne, chrupiące ciasteczka, które robi się bardzo łatwo i szybko. Można dowolnie dobierać swoje ulubione dodatki, tworząc różne wariacje ciasteczek. Wyśmienicie smakują podane z mlekiem.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Składniki
W jednej misce mieszamy wszystkie suche składniki.
W drugiej misce rozgniatamy banana i mieszamy go z jajkiem, olejem i miodem. Na koniec wsypujemy suche składniki. Wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy na 5 minut.
Z ciasta, zwilżonymi w zimnej wodzie rękami (wtedy ciasteczka łatwiej się formują) kształtujemy kulki i lekko je spłaszczamy.
Ciasteczka układamy na dużej blasze wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w 180 stopniach przez 20 minut.