Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zamiennik tradycyjnych i bardzo kalorycznych scones! Te nie odbiegają od klasycznych swoim smakiem i chrupkością, a dodatek orzechów pecan robi swoje!
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 462
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1811
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 371
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 462
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1811
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 371
Składniki
Płatki owsiane zmielić na mąkę i połączyć z mąką sojową oraz cynamonem.
Do suchych składników dodać puree z dyni i mleko migdałowe, a następnie dokładnie wymieszać.
Na koniec wrzucić posiekane daktyle i uformować małe kuleczki, lekko je spłaszczając- do każdego na wierzch wcisnąć po jednym orzechu pecan.
Scones piec około 20 minut w temperaturze 180 stopni.