Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zamiennik tradycyjnych i bardzo kalorycznych scones! Te nie odbiegają od klasycznych swoim smakiem i chrupkością, a dodatek orzechów pecan robi swoje!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1584
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1345
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1399
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1355
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1584
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1345
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1399
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1355
Składniki
Płatki owsiane zmielić na mąkę i połączyć z mąką sojową oraz cynamonem.
Do suchych składników dodać puree z dyni i mleko migdałowe, a następnie dokładnie wymieszać.
Na koniec wrzucić posiekane daktyle i uformować małe kuleczki, lekko je spłaszczając- do każdego na wierzch wcisnąć po jednym orzechu pecan.
Scones piec około 20 minut w temperaturze 180 stopni.