Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zamiennik tradycyjnych i bardzo kalorycznych scones! Te nie odbiegają od klasycznych swoim smakiem i chrupkością, a dodatek orzechów pecan robi swoje!
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2754
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 18
Jako przyprawa i dodatek do sosów i zup grzybowych.
Odsłon: 354
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2754
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 18
Jako przyprawa i dodatek do sosów i zup grzybowych.
Odsłon: 354
Składniki
Płatki owsiane zmielić na mąkę i połączyć z mąką sojową oraz cynamonem.
Do suchych składników dodać puree z dyni i mleko migdałowe, a następnie dokładnie wymieszać.
Na koniec wrzucić posiekane daktyle i uformować małe kuleczki, lekko je spłaszczając- do każdego na wierzch wcisnąć po jednym orzechu pecan.
Scones piec około 20 minut w temperaturze 180 stopni.