Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Domowa ćwikła"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 194
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 194
Składniki
Buraki umyj, włóż do rondla, zalej wodą, gotuj do miękkości. Odcedź, ostudź, obierz. Zetrzyj na tarce o średnich oczkach.
Cebulę obierz, posiekaj. Do buraczków dodaj chrzan i oliwę, wymieszaj. Dodaj cebulę, połącz, przypraw cukrem, solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj.
Czas przygotowania: 65 min. Ilość porcji: 10. Cena za porcję: 0,35 zł.
Przepis nadesłał Łukasz Wójcik z Wielkiej Wsi.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie