Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Powrót do przeszłości. Jeśli masz ochotę zjeść cukierki własnej roboty, to właśnie jest to. Trzeba trochę uzbroić się w cierpliwość, ale dla końcowego efektu - warto.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 692
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 670
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 265
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 692
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 670
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 265
Składniki
Śmietanę i cukry gotować na małym ogniu, ciągle mieszając.
Gotować tak długo, aż masa zgęstnieje.
Szklaną salaterkę należy posmarować olejem i wylać na to masę. Wystudzone i stężałe pokroić na małe kawałki. Cukierki gotowe :)