Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak przygotować pyszne gofry w domowych warunkach? Skorzystajcie z tego przepisu. Domowe gofry wykonane według tego przepisu wyjdą niesamowicie chrupiące z zewnątrz i delikatne, puszyste w środku. Podane z bitą śmietaną i owocami smakują obłędnie.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1608
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232021
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5094
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1608
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232021
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5094
Składniki
Białka oddziel od żółtek.
Żółtka połącz z cukrem, mąką, proszkiem do pieczenia, solą, mlekiem i olejem.
Białka ubij na puszystą pianę i dodaj do pozostałych składników. Ciasto na gofry wmieszaj delikatnie drewnianą łyżką.
Ciasto nakładaj chochelką na mocno rozgrzaną gofrowicę. Gofry piecz przez około 4 minuty do zarumienienia z dwóch stron.