Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowne połączenie bananów z masłem orzechowym. Są tak dobre, że ciężko się od nich oderwać. Najlepiej serwować je zaraz po przyrządzeniu.
Banany obieramy, kroimy na plasterki i wkładamy do zamrażalnika na minimum 4 godziny. Po tym czasie wyciągamy banany, dodajemy do nich masło orzechowe i wszystko razem miksujemy przy użyciu blendera. Po 2-3 minutach nasze lody są gotowe do jedzenia.
Ostatnio złapałam bakcyla robienia domowych przetworów. Stwierdziłam, że wyjd...
Odsłon: 1608
Zdrowe, smaczne smarowidło. Ja wykorzystałam je do naleśników, ale może też p...
Odsłon: 928
Dzisiaj zapraszam na wyjątkowy deser bez pieczenia – chałwę migdałową. Taka c...
Odsłon: 968
Świeże warzywa i kremowy bogaty w smaku sos!
Odsłon: 53
Pyszna orzeźwiająca letnia sałatka.Idealna do grilla jak również na piknik, s...
Odsłon: 219
Lekka i pyszna o niezapomnianym smaku.
Odsłon: 137
Świeże warzywa i kremowy bogaty w smaku sos!
Odsłon: 53
Pyszna orzeźwiająca letnia sałatka.Idealna do grilla jak również na piknik, s...
Odsłon: 219
Lekka i pyszna o niezapomnianym smaku.
Odsłon: 137
Składniki
Banany obieramy, kroimy na plasterki i wkładamy do zamrażalnika na minimum 4 godziny. Po tym czasie wyciągamy banany, dodajemy do nich masło orzechowe i wszystko razem miksujemy przy użyciu blendera. Po 2-3 minutach nasze lody są gotowe do jedzenia.
Przepisy Desery
Desery
Fale Dunaju
Desery
Mini serniczki z borówkami na ciepło
Desery
Proste ciasto z owocami
Desery
Jagodzianki
Fale Dunaju
Pyszne ciasto o pięknej nazwie Fale Dunaju
Odsłon: 1212
Mini serniczki z borówkami na ciepło
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 340