Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny budyn,swojskiej roboty bez konserwantów!!!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Składniki
Mleko wlewamy do garnka,zostawiajac ok.5 lyzek mleka w naczyniu. Do mleka w garnku dodajemy laske wanilii,wyskrobana i gotujemy.Do pozostalego mleka dodajemy 2 zóltka ,cukier,skrobie i razem dobrze mieszamy. Po zagotowaniu mleka wlewamy mleko z zóltkami i na malym ogniu mieszamy doprowadzamy do zagotowania. GOTOWE!!!
Dodalam maliny i polalam sokiem malinowym.