Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A może by tak, by dzień był radośniejszy :-). Przepis na 1-2 porcje.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1479
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 567
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1479
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 567
Składniki
1. Skrobię ziemniaczaną rozrób w 2 łyżkach wody. 2. Pozostałą wodę zagotuj, dodaj cukier i oczyszczoną porzeczkę. 3. Gdy się zagotuje dodaj skrobię. 4. Ponownie zagotuj. 5. Gotowy kisiel przelej do miseczek. 5. Smacznego :-)