Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki to najprostsze słodkości do wykonania. Bardzo często przygotowuję je z 3-letnim synkiem. Pyszne, mięciutkie i wilgotne. Polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7888
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 301
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3121
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7888
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 301
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3121
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Jaja utrzyj z cukrem na puszystą masę. Dodaj mokre składniki: puree z dyni, miód i olej. Dokładnie zmiksuj. Mąkę połącz z orzechami, żurawiną, sodą oczyszczoną i przyprawami. Składniki sypkie dodaj do składników mokrych. Delikatnie połącz (mieszaj tylko do połączenia składników). Formę na muffiny wyłóż papilotkami. Do każdej papilotki nałóż po dwie łyżki ciasta. Babeczki wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C. Piecz przez 12-15 minut.