Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki to najprostsze słodkości do wykonania. Bardzo często przygotowuję je z 3-letnim synkiem. Pyszne, mięciutkie i wilgotne. Polecam.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24780
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 77
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24780
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 77
Składniki
Jaja utrzyj z cukrem na puszystą masę. Dodaj mokre składniki: puree z dyni, miód i olej. Dokładnie zmiksuj. Mąkę połącz z orzechami, żurawiną, sodą oczyszczoną i przyprawami. Składniki sypkie dodaj do składników mokrych. Delikatnie połącz (mieszaj tylko do połączenia składników). Formę na muffiny wyłóż papilotkami. Do każdej papilotki nałóż po dwie łyżki ciasta. Babeczki wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C. Piecz przez 12-15 minut.