Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja na małą blachę o wymiarach 20 x 25 cm
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13566
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1553
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14983
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6157
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13566
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1553
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14983
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6157
Składniki
Małą formę wysmarować masłem i opruszyć mąką. Rozgrzać piekarnik do 160 stopni. Ubić jajka z cukrem. Umieść rondelek na małym ogniu i rozpuść czekoladę z masłem. Dolej czekoladę do masy jajecznej i delikatnie zamieszaj drewnianą łopatką. Następnie dodaj mąkę i orzechy. Wymieszaj wszystkie składniki. Masę wlej do wysmarowanej masłem formy i piecz przez 30 min.