Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja na małą blachę o wymiarach 20 x 25 cm
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4647
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12556
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5703
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7118
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4647
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12556
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5703
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7118
Składniki
Małą formę wysmarować masłem i opruszyć mąką. Rozgrzać piekarnik do 160 stopni. Ubić jajka z cukrem. Umieść rondelek na małym ogniu i rozpuść czekoladę z masłem. Dolej czekoladę do masy jajecznej i delikatnie zamieszaj drewnianą łopatką. Następnie dodaj mąkę i orzechy. Wymieszaj wszystkie składniki. Masę wlej do wysmarowanej masłem formy i piecz przez 30 min.