Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto w mgnieniu oka :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25878
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3036
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1393
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25878
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3036
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1393
Składniki
Mąkę przesiać wraz z proszkiem do pieczenia. Dodać cukier waniliowy + szkl. zwykłego cukru - wymieszać wszystkie suche składniki razem. Jajka wbić do miski i rozbełtać trzepaczką / rózgą do jajek. Dodać jogurt grecki oraz olej. Na koniec dodawać porcjami suche składniki i mieszać aby nie było grudek - do tego należy użyć łyżki. Brzoskwinie odsączyć z soku i pokroić w kostkę. Ciasto wylać na formę wysmarowaną i wyłożoną papierem do pieczenia, ja użyłam okrągłej formy. Na ciasto wyłożyć pokrojone brzoskwinie Piec 50-60min. Upieczone posypać cukrem pudrem