Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto w mgnieniu oka :)
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5149
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 630
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5149
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 630
Składniki
Mąkę przesiać wraz z proszkiem do pieczenia. Dodać cukier waniliowy + szkl. zwykłego cukru - wymieszać wszystkie suche składniki razem. Jajka wbić do miski i rozbełtać trzepaczką / rózgą do jajek. Dodać jogurt grecki oraz olej. Na koniec dodawać porcjami suche składniki i mieszać aby nie było grudek - do tego należy użyć łyżki. Brzoskwinie odsączyć z soku i pokroić w kostkę. Ciasto wylać na formę wysmarowaną i wyłożoną papierem do pieczenia, ja użyłam okrągłej formy. Na ciasto wyłożyć pokrojone brzoskwinie Piec 50-60min. Upieczone posypać cukrem pudrem