Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto w mgnieniu oka :)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424824
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10653
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336937
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4753
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424824
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10653
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336937
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4753
Składniki
Mąkę przesiać wraz z proszkiem do pieczenia. Dodać cukier waniliowy + szkl. zwykłego cukru - wymieszać wszystkie suche składniki razem. Jajka wbić do miski i rozbełtać trzepaczką / rózgą do jajek. Dodać jogurt grecki oraz olej. Na koniec dodawać porcjami suche składniki i mieszać aby nie było grudek - do tego należy użyć łyżki. Brzoskwinie odsączyć z soku i pokroić w kostkę. Ciasto wylać na formę wysmarowaną i wyłożoną papierem do pieczenia, ja użyłam okrągłej formy. Na ciasto wyłożyć pokrojone brzoskwinie Piec 50-60min. Upieczone posypać cukrem pudrem