Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega łatwe do szybkie w wykonaniu Bardzo ładnie wyrastają i wilgotne w środku Idealnie sprawdzą się też na tłusty czwartek, jeśli ktoś nie ma czasu na przygotowanie pączków. Oczywiście zamiast musu jabłkowego można użyć innego składnika, marmoladą czy czekolady Z podanych składników wychodzi 12 babeczek.
Forma do pieczenia muffinek
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5631
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 242
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 29761
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 77
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5631
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 242
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 29761
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 77
Składniki
Suche składniki mieszamy ze sobą w misce. Roztrzepane Jajko, olej oraz mleko dolewamy do miski i mieszamy do połączenia wszystkich składników.
Masę przelewamy do foremek, bardzo polecam w takiej specjalnej metalowej formie do muffinek, ponieważ trzyma ona foremki. Następnie dodajemy po około pół łyżeczki musu. Pieczemy w 180 stopniach, 25 minut. Po wyjęciu można jeszcze trochę posmarować musem i ozdobić wedle uznania Smacznego