Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny szybki deser,na zimno jak i na cieplo.Mozna podac z lodami waniliowymi!PYCHA!Polecam!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1720
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15113
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3413
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8906
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1720
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15113
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3413
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8906
Składniki
Sliwki kroimy w cwiartki,dodajemy skrobie ,sok z cytryny mieszamy i odstawiamy na bok. Nastepnie przygotowujemy kruszonke.Wszystkie skladniki razem zagniatamy. Do zaroodpornych naczyn dajemy sliwki i posypujemy kruszonka. Piec ustawiamy na 160 stopni,termoobieg i pieczemy przez ok.30 min.
Mozemy podawac na cieplo lub na zimno ,z lodami waniliowymi!PYCHA!POLECAM!