Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowy piernik bez miksera
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2651
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2911
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2651
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2911
Składniki
Do miski przekładamy wszystkie składniki i mieszamy za pomocą trzepaczki do połączenia się składników.
Całość przelewamy do keksówki o długości 30 cm wyłożonej papierem do pieczenia.
Piernik wkładamy do nagrzanego piekarnika do temperatury 180 stopni i pieczemy ok. 1h lub do tzw. suchego patyczka. Gotowy oblać polewą czekoladową lub polukrować . Smacznego!