Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowy piernik bez miksera
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 43
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 74
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 70
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 147
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 43
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 74
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 70
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 147
Składniki
Do miski przekładamy wszystkie składniki i mieszamy za pomocą trzepaczki do połączenia się składników.
Całość przelewamy do keksówki o długości 30 cm wyłożonej papierem do pieczenia.
Piernik wkładamy do nagrzanego piekarnika do temperatury 180 stopni i pieczemy ok. 1h lub do tzw. suchego patyczka. Gotowy oblać polewą czekoladową lub polukrować . Smacznego!