Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te niepozorne małe kulki to prawdziwa bomba energetyczna. Dodadzą siły i mocy wtedy, gdy tego najbardziej potrzebujemy. Taką przekąską można śmiało zacząć dzień, zjeść przed treningiem, zapakować na drugie śniadanie albo sięgnąć po nią, gdy zwyczajnie najdzie nas ochota na coś słodkiego. Kulki można przechowywać w lodówce do tygodnia czasu. Z podanych składników wyszło mi 20 średnich kulek.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7963
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 336
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3325
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 612
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7963
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 336
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3325
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 612
Składniki
Wszystkie składniki wsypujemy do miski, mieszamy. Odstawiamy na pół godzinki do lodówki - żeby smaki się przegryzły a płatki owsiane zmiękły. Po tym czasie formujemy kuleczki i zajadamy :-) Smacznego!