Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te niepozorne małe kulki to prawdziwa bomba energetyczna. Dodadzą siły i mocy wtedy, gdy tego najbardziej potrzebujemy. Taką przekąską można śmiało zacząć dzień, zjeść przed treningiem, zapakować na drugie śniadanie albo sięgnąć po nią, gdy zwyczajnie najdzie nas ochota na coś słodkiego. Kulki można przechowywać w lodówce do tygodnia czasu. Z podanych składników wyszło mi 20 średnich kulek.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 717
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1044
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 227
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2764
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 717
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1044
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 227
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2764
Składniki
Wszystkie składniki wsypujemy do miski, mieszamy. Odstawiamy na pół godzinki do lodówki - żeby smaki się przegryzły a płatki owsiane zmiękły. Po tym czasie formujemy kuleczki i zajadamy :-) Smacznego!