Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te niepozorne małe kulki to prawdziwa bomba energetyczna. Dodadzą siły i mocy wtedy, gdy tego najbardziej potrzebujemy. Taką przekąską można śmiało zacząć dzień, zjeść przed treningiem, zapakować na drugie śniadanie albo sięgnąć po nią, gdy zwyczajnie najdzie nas ochota na coś słodkiego. Kulki można przechowywać w lodówce do tygodnia czasu. Z podanych składników wyszło mi 20 średnich kulek.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1948
Polecam, pychota.
Odsłon: 646
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 527
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1948
Polecam, pychota.
Odsłon: 646
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 527
Składniki
Wszystkie składniki wsypujemy do miski, mieszamy. Odstawiamy na pół godzinki do lodówki - żeby smaki się przegryzły a płatki owsiane zmiękły. Po tym czasie formujemy kuleczki i zajadamy :-) Smacznego!