Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te niepozorne małe kulki to prawdziwa bomba energetyczna. Dodadzą siły i mocy wtedy, gdy tego najbardziej potrzebujemy. Taką przekąską można śmiało zacząć dzień, zjeść przed treningiem, zapakować na drugie śniadanie albo sięgnąć po nią, gdy zwyczajnie najdzie nas ochota na coś słodkiego. Kulki można przechowywać w lodówce do tygodnia czasu. Z podanych składników wyszło mi 20 średnich kulek.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
Wszystkie składniki wsypujemy do miski, mieszamy. Odstawiamy na pół godzinki do lodówki - żeby smaki się przegryzły a płatki owsiane zmiękły. Po tym czasie formujemy kuleczki i zajadamy :-) Smacznego!