Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1110
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1106
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13095
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1110
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1106
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13095
Składniki
Wszystkie składniki zagnieść na jednolitą masę, wałkiem na stolnicy bić w ciasto do 15 min. (ciasto mozna podzielić np na 3 część aby lepiej było wałkować) rozwałkowaać na grubość ok 3mm i robić chrusty :) potem zostaje nic innego jak smażenie na złoty kolor i posypanie cukrem pudrem