Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2273
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4355
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1281
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 266
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2273
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4355
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1281
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 266
Składniki
Wyrobić ciasto, gęstość ciasta kluskowego. Rozwałkować cienko, pociąć ciasto w paski szer ok 3 cm po środku przeciąć przepleść. Smażyć z dwóch stron na złoty kolor, proszę uważać naprawdę bardzo szybko trzeba przewracać i wyciągać. Ja wyciągam na ręczniki papierowe. Po przestudzeniu oprószyć cukrem pudrem. Smacznego!