Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2574
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 721
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1526
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13976
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2574
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 721
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1526
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13976
Składniki
Wyrobić ciasto, gęstość ciasta kluskowego. Rozwałkować cienko, pociąć ciasto w paski szer ok 3 cm po środku przeciąć przepleść. Smażyć z dwóch stron na złoty kolor, proszę uważać naprawdę bardzo szybko trzeba przewracać i wyciągać. Ja wyciągam na ręczniki papierowe. Po przestudzeniu oprószyć cukrem pudrem. Smacznego!