Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie faworki z makiem z ciasta francuskiego. Zapraszam na filmik.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
ciasto rozłożyć na blaszce do pieczenia, podzielić na 3 części następnie na mniejsze kawałki. Każdy kawałek przeciąć w środku i przewinąć jak faworki. Posmarować mlekiem posypać cukrem i makiem .Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 200 stopni i pieczemy około 11 minut.Zapraszam, na filmik na Youtube. Smacznego!