Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna szarlotka w wersji Fit. Bez mąki pszennej, bez cukru idealnie sprawdzi się dla dbających o zdrowie oraz diabetyków.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1829
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 93
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1829
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 93
Składniki
Łączymy mąkę migdałową z proszkiem do pieczenia, ksylitolem, jajkami, łyżeczką cynamonu. Miksujemy do połączenia.
Dodajemy mąkę migdałową. Krótko miksujemy. Dodajemy 50 ml wody. Miksujemy, aby otrzymać konsystencje gęstej śmietany.
Obieramy 3 jabłka. Wykładamy do naczynia żaroodpornego masę i na górze wkładamy w nią kawałki jabłek. Posypujemy cynamonem lub przyprawą do szarlotki. Pieczemy w 175 C ok. 35 minut.