Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Została mi róża utarta,trzeba zużyć ,bo za niedługo będzie świeża.Więc wymyśliłam rogaliki,bardzo smaczne i szybkie do zrobienia.Polecam:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
Ciasto rozwinąć,od dużego talerza wykroić okrąg,następny okrąg wykroić od deserowego talerzyka,gdyż dwa duże nie zmieszczą się. Ciasto podzielić na 8 części.Na każdy trójkąt nałożyć łyżeczkę róży i zawinąć. Posmarować roztrzepanym jajkiem,dać na blachę wyłożoną papierem. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec do złotego koloru w 180st. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!