Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakują jeszcze ciepłe,wyszły aromatyczne i smaczne. Polecam:)
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10411
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336745
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4285
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423626
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10411
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336745
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4285
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423626
Składniki
Zdjęcie nie najlepsze,ale widać jak zrobić zawijaski. Jabłka przekroić na 4 części,wybrać nasiona i pokroić w plastry. Ciasto rozłożyć pokroić na sześć rzędów.z szerokości. Każdy rząd podsypać cynamonem,można cukrem pudrem jak chcemy bardziej słodkie. Na pasek kłaść plaster jabłka ,zawijnąć ,plaster jabłka i tak do końca. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia,położyć zawijaski,posmarować po wierzchu roztrzepanym jajkiem,posypać cukrem perlistym. Dać do nagrzanego piekarnika i piec w 200st.do złotego koloru.
Smacznego życzę!