Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koszt jednej porcji tego pysznego deseru to tylko 1 zł.
Propozycja na salsę wzbogaconą o pistacje.
Odsłon: 104
Propozycja na pikantne krewetki, które można podać z salsą, ulubionymi sałatk...
Odsłon: 176
Kurczak w sosie paprykowym to bardzo aromatyczne danie o intensywnie paprykow...
Odsłon: 26656
Propozycja na salsę wzbogaconą o pistacje.
Odsłon: 104
Propozycja na pikantne krewetki, które można podać z salsą, ulubionymi sałatk...
Odsłon: 176
Kurczak w sosie paprykowym to bardzo aromatyczne danie o intensywnie paprykow...
Odsłon: 26656
Składniki
Czereśnie umyć, osuszyć, wydrylować. Porzeczki umyć i dokładnie osuszyć, maczać w białku, usunąć nadmiar i posypywać cukrem, odłożyć do dekoracji. Galaretki rozpuścić w 1 lt. wody, dodać czereśnie i schłodzić. Długa foremkę wyłożyć folią spożywczą. Tężejącą galaretkę z czereśniami wyłożyć do foremki i wstawić na min. 1 h. do lodówki. Dekorować porzeczkami.