Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis popularny jakis czas temu na wielu blogach zrobilam go wreszcie i ja ;)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3765
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 705
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3765
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 705
Składniki
przygotować galaretkę zgodnie z instrukcja na opakowaniu
3/4 galaretki rozlewamy do szklanek. wstawiamy do lodówki by stężała
Gdy galaretka szklankach nam stężeje to pozostałą 1/4 cześć galaretki miksujemy dokładnie mikserem, aż powstanie porządna piana.
Wykładamy pianę na galaretkę w szklankach; wstawiamy do lodówki i czekamy aż piana stężeje