Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretka agrectowa z serkiem wniliowym.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 364
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11153
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3892
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1346
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 364
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11153
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3892
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1346
Składniki
Rozpuszczamu jedną galaretkę w 400 ml gorącej wody. Pozostawić do ostygnięcia. Kiedy galaretka będzie miała temperaturę pokojową dodajemy 100g serka homogenizowanego i dokładnie mieszamy. Przelewamy do czterech zalaterek. Wkładamy do lodówki, do zastygnięcia. Kiedy galaretka z serkiem homogenizowanym będzie pół-zastygnięta, robimy drugą galaretkę, do której NIE DODAJEMY seka. Kiedy ostygnie galaretkę z serkiem zalewamy "czystą galaretką". Zostawiamy do stężenia. Samcznego!