Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretka agrectowa z serkiem wniliowym.
Dzisiaj zapraszam na szybki (przynajmniej w przygotowaniu, bo jednak troszkę...
Odsłon: 2719
Pierogi z mięsem są smakowite i pożywne. Do ich samodzielnego gotowania może...
Odsłon: 509
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 41
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 220
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, d...
Odsłon: 94
Pierogi z mięsem są smakowite i pożywne. Do ich samodzielnego gotowania może...
Odsłon: 509
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 41
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 220
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, d...
Odsłon: 94
Składniki
Rozpuszczamu jedną galaretkę w 400 ml gorącej wody. Pozostawić do ostygnięcia. Kiedy galaretka będzie miała temperaturę pokojową dodajemy 100g serka homogenizowanego i dokładnie mieszamy. Przelewamy do czterech zalaterek. Wkładamy do lodówki, do zastygnięcia. Kiedy galaretka z serkiem homogenizowanym będzie pół-zastygnięta, robimy drugą galaretkę, do której NIE DODAJEMY seka. Kiedy ostygnie galaretkę z serkiem zalewamy "czystą galaretką". Zostawiamy do stężenia. Samcznego!
Przepisy Desery
Desery
Ciasto drożdżowe z rabarbarem
Desery
Zebra
Desery
Ciasto maślankowe z rabarbarem
Desery
CIASTO DROŻDŻOWE " PAWIE OCZKA "
Ciasto drożdżowe z rabarbarem
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 5
Zebra
Dwukolorowe proste, tanie i bardzo smaczne ciasto zebra posmakuje każdemu. P...
Odsłon: 15