Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podpatrzyłam ten deser u koleżanki,zrobiłam na urodziny męża i zrobił wrażenie na gościach (a największą radochę miała moja koleżanka)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30913
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3631
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4349
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1136
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30913
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3631
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4349
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1136
Składniki
Galaretkę robimy wg przepisu na opakowaniu,studzimy.Pomarańcze kroimy na pół,środek wydrążamy tak aby miąższ był w kawałkach.Kawałki pomarańczy wkładamy do pustej skorupki po pomarańczy i zalewamy ostygniętą galaretką.Zostawiamy do całkowitego zastygnięcia galaretki.Przed podaniem kroimy na w ćwiartki.
Do skorupek można włożyć niemal każdy owoc,pod warunkiem że będzie pokrojony na kawałki.Przy ananasie i kiwi galaretka ma ;problemy'''' z zastyganiem