Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podpatrzyłam ten deser u koleżanki,zrobiłam na urodziny męża i zrobił wrażenie na gościach (a największą radochę miała moja koleżanka)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8535
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 570
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8535
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 570
Składniki
Galaretkę robimy wg przepisu na opakowaniu,studzimy.Pomarańcze kroimy na pół,środek wydrążamy tak aby miąższ był w kawałkach.Kawałki pomarańczy wkładamy do pustej skorupki po pomarańczy i zalewamy ostygniętą galaretką.Zostawiamy do całkowitego zastygnięcia galaretki.Przed podaniem kroimy na w ćwiartki.
Do skorupek można włożyć niemal każdy owoc,pod warunkiem że będzie pokrojony na kawałki.Przy ananasie i kiwi galaretka ma ;problemy'''' z zastyganiem