Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser z truskawkami bardzo prosty w wykonaniu na upalne dni
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 388
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 388
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
Galaretki rozpuścić w gorącej wodzie
Galaretki rozlać do płowy szklanek pucharków czy naczyń jakie macie i wrzucić umyte pokrojone w kostkę truskawki do każdej galaretki i odstawić do całkowitego zastygnięcia
gdy galaretki zastygną ubijam śmietanę musi być z lodówki z cukrem pudrem na sztywno i uzupełniam szklanki z galaretką do pełna i deser można dowolna posypką ozdobić lub zetrzeć gorzką czekoladę i gotowe smacznego .