Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piwo deserowe z galaretek, bezalkoholowe. Polecam nawet dla kierowców i małych dzieci :)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 509
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10284
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13465
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2727
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 509
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10284
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13465
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2727
Składniki
Galaretki rozpuścić w 600 ml gorącej wody, ostudzić i schłodzić. Kiedy galaretki będą już o konsystencji kisielu wlewamy do 3 kufli na 3/4 wysokości kufla, a pozostałą galaretkę miksujemy mikserem aż zrobi się pianka. Piankę dokładamy do kufli i wkładamy do lodówki na 2 godziny. Smacznego!!!