Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piwo deserowe z galaretek, bezalkoholowe. Polecam nawet dla kierowców i małych dzieci :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7892
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3125
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7892
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3125
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Galaretki rozpuścić w 600 ml gorącej wody, ostudzić i schłodzić. Kiedy galaretki będą już o konsystencji kisielu wlewamy do 3 kufli na 3/4 wysokości kufla, a pozostałą galaretkę miksujemy mikserem aż zrobi się pianka. Piankę dokładamy do kufli i wkładamy do lodówki na 2 godziny. Smacznego!!!