Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1006
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 895
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12707
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1006
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 895
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12707
Składniki
1. oddzielić białka od żółtek, 2. składniki wsypać do miski oprócz białek), ubić mikserem, 3. ubić białka na sztywno, wymieszać delikatnie z pozostałym ciastem, 4. wylewamy ciasto na gofrownicę i pieczemy, 5. nałożyć dowolne dodatki smacznego