Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa i festynów, na których zapach czuć było już z daleka.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31255
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14334
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1372
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31255
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14334
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1372
Składniki
Wszystkie składniki razem zmiksować na jednolitą masę.
Gofrownicę dobrze rozgrzać, posmarować olejem. Partiami wylewać ciasto i piec na złoty kolor. Smacznego.