Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejny testowany przepis na gofry, córka stwierdziła, że najlepszy, gofry są chrupiace ale nie suche, z tej proporcji wychodzi 10 gofrów
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4875
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13236
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5789
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7430
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4875
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13236
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5789
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7430
Składniki
1. do miski dodać mąkę, cukier, proszek do pieczenia, żółtka, mleko, wodę i olej, wymieszać mikserem, ubić pianę z białek, dodać do ciasta, delikatnie wymieszać, odstawić na 5 min, 2. gofry pieczemy w posmarowanej olejem gofrownicy, ja piekłam 6 min, na 4 zakresie (wszystko zalezy od urządzenia, olejem smarujemy tylko jeden raz, na poczatku pieczenia), 3. podajemy z dowolnymi dodatkami, smacznego