Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na wykorzystanie przejrzałych bananów.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31033
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5623
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31033
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5623
Składniki
Banany rozgniatamy widelcem, dodajemy resztę składników i chwilę miksujemy na gładką masę o konsystencji gęstej śmietany. Gofrownicę nagrzewany. Smażymy gofry na złoty kolor ok 4 min. Podajemy z ulubionymi dodatkami np. cukrem pudrem lub powidłami. Smacznego!