Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak siedziałam, siedziałam i w końcu gofrownice od Eli wykorzystałam.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1091
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13064
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1091
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13064
Składniki
Do miski dodać jajka i cukier.
Zmiksować na pulchną masę.
Następnie dodać resztę składników z opisu.
Zmiksować do połączenia się składników (masa powinna mieć konsystencję gęstej śmietany).
Rozgrzać gofrownice i wlać małą chochlę ciasta.
Piec na rumiany kolor.
Suszyć na kratce.
Z tego przepisu wyszło mi 8 sztuk gofrów.
Podawać kto z czym lubi u nas z powidłami śliwkowymi.