Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak siedziałam, siedziałam i w końcu gofrownice od Eli wykorzystałam.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 159
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1872
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14629
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19684
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 159
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1872
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14629
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19684
Składniki
Do miski dodać jajka i cukier.
Zmiksować na pulchną masę.
Następnie dodać resztę składników z opisu.
Zmiksować do połączenia się składników (masa powinna mieć konsystencję gęstej śmietany).
Rozgrzać gofrownice i wlać małą chochlę ciasta.
Piec na rumiany kolor.
Suszyć na kratce.
Z tego przepisu wyszło mi 8 sztuk gofrów.
Podawać kto z czym lubi u nas z powidłami śliwkowymi.