Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak siedziałam, siedziałam i w końcu gofrownice od Eli wykorzystałam.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8538
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1779
Polecam.
Odsłon: 508
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8538
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1779
Polecam.
Odsłon: 508
Składniki
Do miski dodać jajka i cukier.
Zmiksować na pulchną masę.
Następnie dodać resztę składników z opisu.
Zmiksować do połączenia się składników (masa powinna mieć konsystencję gęstej śmietany).
Rozgrzać gofrownice i wlać małą chochlę ciasta.
Piec na rumiany kolor.
Suszyć na kratce.
Z tego przepisu wyszło mi 8 sztuk gofrów.
Podawać kto z czym lubi u nas z powidłami śliwkowymi.