Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak siedziałam, siedziałam i w końcu gofrownice od Eli wykorzystałam.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118681
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8637
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3166
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2461
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118681
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8637
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3166
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2461
Składniki
Do miski dodać jajka i cukier.
Zmiksować na pulchną masę.
Następnie dodać resztę składników z opisu.
Zmiksować do połączenia się składników (masa powinna mieć konsystencję gęstej śmietany).
Rozgrzać gofrownice i wlać małą chochlę ciasta.
Piec na rumiany kolor.
Suszyć na kratce.
Z tego przepisu wyszło mi 8 sztuk gofrów.
Podawać kto z czym lubi u nas z powidłami śliwkowymi.