Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przesmaczny desrer, nie tylko do mięs grillowanych,ale równiez solo. Smak fantastyczny,serdecznie polecam,będziecie zachwyceni:)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31260
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14346
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1375
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31260
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14346
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1375
Składniki
z jabłek ściąc góre,odłożyc na bok. Wydrążyć łyżką miąższ,zjeśc lub wyrzucić. Na spód dać po łyżeczce dżemu.
Na dżem dać pokrojonego banana.
Na banana dać pokrojone czekoladowe praliny .
Na wierzch żurawwine namoczona w winie plus wino z moczenia żurawiny, Zawinąc w folie i dać na rozgrzanego gilla. Grillowac do miękiego jabłka około pół godz.ale to zależy jak jest gorący:) Powiem jedno,smak fantastyczny:)
Smacznego życzę!