Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przesmaczny desrer, nie tylko do mięs grillowanych,ale równiez solo. Smak fantastyczny,serdecznie polecam,będziecie zachwyceni:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 224
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 224
Składniki
z jabłek ściąc góre,odłożyc na bok. Wydrążyć łyżką miąższ,zjeśc lub wyrzucić. Na spód dać po łyżeczce dżemu.
Na dżem dać pokrojonego banana.
Na banana dać pokrojone czekoladowe praliny .
Na wierzch żurawwine namoczona w winie plus wino z moczenia żurawiny, Zawinąc w folie i dać na rozgrzanego gilla. Grillowac do miękiego jabłka około pół godz.ale to zależy jak jest gorący:) Powiem jedno,smak fantastyczny:)
Smacznego życzę!