Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przesmaczny desrer, nie tylko do mięs grillowanych,ale równiez solo. Smak fantastyczny,serdecznie polecam,będziecie zachwyceni:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4894
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1032
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9541
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1418
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4894
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1032
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9541
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1418
Składniki
z jabłek ściąc góre,odłożyc na bok. Wydrążyć łyżką miąższ,zjeśc lub wyrzucić. Na spód dać po łyżeczce dżemu.
Na dżem dać pokrojonego banana.
Na banana dać pokrojone czekoladowe praliny .
Na wierzch żurawwine namoczona w winie plus wino z moczenia żurawiny, Zawinąc w folie i dać na rozgrzanego gilla. Grillowac do miękiego jabłka około pół godz.ale to zależy jak jest gorący:) Powiem jedno,smak fantastyczny:)
Smacznego życzę!