Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszła mi ochota na coś słodkiego i szybkiego. Tak powstał ten deserek
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7856
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1052
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13615
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7856
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1052
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13615
Składniki
Gruszki obrać i podzielić na 4 części.Wrzucić na gotującą wodę i pogotować około 10 min. W między czasie ugotować budynie. Gruszki dać do salaterek i zalać budyniem. Można polać po wierzchu sokiem malinowym lub innym jaki mamy.
Smacznego życzę!