Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 778
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 912
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 123
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2806
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 778
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 912
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 123
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2806
Składniki
Gruszki obrać, przekroić na pół i gotować do miękkości.Wyjąć na talerzyk , aby wystygły.
Żółtka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Śmietanę zagotować razem z serkiem homogenizowanym i połączyć z masą żółtkową. Gotować, aż sos zacznie gęstnieć. Gdybysos był za rzadki można dodać żelfix. Sos powinien mieć konsystencję ciasta naleśnikowego.
Zimnym sosem polać gruszki, udekorować polewą czekoladową i perełkami. Oczywiście każdy może udekorować deser wg własnego uznania. SMACZNEGO!