Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Gruszki obrać, przekroić na pół i gotować do miękkości.Wyjąć na talerzyk , aby wystygły.
Żółtka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Śmietanę zagotować razem z serkiem homogenizowanym i połączyć z masą żółtkową. Gotować, aż sos zacznie gęstnieć. Gdybysos był za rzadki można dodać żelfix. Sos powinien mieć konsystencję ciasta naleśnikowego.
Zimnym sosem polać gruszki, udekorować polewą czekoladową i perełkami. Oczywiście każdy może udekorować deser wg własnego uznania. SMACZNEGO!