Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny deserek dla dzieci.
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4910
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 161
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 45
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4910
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 161
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 45
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Składniki
Wykonanie: Gruszki umyć, pokroić na połówki i usunąć gniazdka nasienne. Zagotować ¾ szklanki wody z połową cukru i wanilią i włożyć gruszki do syropu-podgotować. Gruszki wyłożyć na talerze a syrop ponownie zagotować i wlać budyń rozrobiony w jednej szklance zimnego mleka-chwilę zagotować. Polać gruszki sosem waniliowym, napełnić serkiem, ozdobić posypką i płatkami migdałowymi. Podać na zimno lub ciepło.