Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny deserek dla dzieci.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10514
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3166
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2265
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10514
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3166
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2265
Składniki
Wykonanie: Gruszki umyć, pokroić na połówki i usunąć gniazdka nasienne. Zagotować ¾ szklanki wody z połową cukru i wanilią i włożyć gruszki do syropu-podgotować. Gruszki wyłożyć na talerze a syrop ponownie zagotować i wlać budyń rozrobiony w jednej szklance zimnego mleka-chwilę zagotować. Polać gruszki sosem waniliowym, napełnić serkiem, ozdobić posypką i płatkami migdałowymi. Podać na zimno lub ciepło.