Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny deserek dla dzieci.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 881
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5975
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9799
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 881
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5975
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9799
Składniki
Wykonanie: Gruszki umyć, pokroić na połówki i usunąć gniazdka nasienne. Zagotować ¾ szklanki wody z połową cukru i wanilią i włożyć gruszki do syropu-podgotować. Gruszki wyłożyć na talerze a syrop ponownie zagotować i wlać budyń rozrobiony w jednej szklance zimnego mleka-chwilę zagotować. Polać gruszki sosem waniliowym, napełnić serkiem, ozdobić posypką i płatkami migdałowymi. Podać na zimno lub ciepło.