Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu,cudownie kruche,rozpływające się w ustach.Polecam,moja rodzina za nimi przepada.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8470
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8470
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Składniki
Sypkie składniki przesiać na stolnicę.Dodać masło,sok z cytryny,żółtka.Jeśli będą problemy można dodać 1łyzkę śmietany.
Zagnieść ciasto po czym umieścić je w lodówce na ok.1 godzinę.
Ciasto rozwałkować na placek grubości 5 milimetrów,foremką wykrawać gwiazdki.Ciasteczka kładziemy na blasze pokrytej papierem do wypieków i pieczemy ok.15 minut w temp.180 stopni (z termoobiegiem).Smacznego!