Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu,cudownie kruche,rozpływające się w ustach.Polecam,moja rodzina za nimi przepada.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1659
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8791
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3157
Polecam.
Odsłon: 1968
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1659
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8791
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3157
Polecam.
Odsłon: 1968
Składniki
Sypkie składniki przesiać na stolnicę.Dodać masło,sok z cytryny,żółtka.Jeśli będą problemy można dodać 1łyzkę śmietany.
Zagnieść ciasto po czym umieścić je w lodówce na ok.1 godzinę.
Ciasto rozwałkować na placek grubości 5 milimetrów,foremką wykrawać gwiazdki.Ciasteczka kładziemy na blasze pokrytej papierem do wypieków i pieczemy ok.15 minut w temp.180 stopni (z termoobiegiem).Smacznego!